Danske Spils største poker freeroll nogensinde

Det er efterår og tid til lidt at varme sig på. Og hvad er bedre end en stor poker freeroll turnering med hele 100.000 kr. i præmiepuljen. Hvordan er det nu med de poker freerolls... Koster de noget at deltage i? Nej, de bedste og de helt rigtige poker freerolls er helt gratis. Dette er sådan en af slagsen, hvor du ikke engang skal have mønter op af lommen for at deltage. Du skal blot registrere dig her.

Danmarks største poker freeroll på Danske Spil

Danske Spil Poker byder alle pokerspillere velkommen til den største poker freeroll, som de nogensinde har afholdt. Det hele løber af stablen søndag den 4. november kl. 20:00, og tilmeldingen er allerede åben! Du finder turneringen ved at downloade Danske Spil Pokers klient til desktop eller deres app. Du kan tilmed downloade deres nye app og få 50 kr. gratis her.

Mere info om Danske Spil Pokers største Poker Freeroll

Du kan finde Danmarks største poker freeroll turneringen under "Danske Spil Turneringer" i deres poker klient eller poker app. Bemærk, at alle poker spillere er velkomne til at dyste med om de 100.000 kr. i denne store freeroll turnering!

100% Pokerbonus


Efteråret er som nævnt over os, og vejret tillader igen, at du med god samvittighed kan spille noget poker. Tag bonuskoden nedenfor og giv den gas ved den grønne filt! Lige nu kan du nemlig få en 100% pokerbonus, hvis du også vil spille lidt mere poker end den store poker freeroll. Du skal benytte bonuskoden OKT1000, når du laver din indbetaling, og den kan kun bruges én gang pr. kunde. Se mere her.
Der er tale om en 100% bonus op til 1.000 kr., og det mindste indskud, der berettiger til pokerbonus, er 50 kr. Denne kampagne er aktiv til og med den 6. november 2018. Gennemspilskravet er 2 gange dit oprindelige indskud i point, og udbetaling af denne pokerbonus sker i ti rater ved spil på pokerbordene. Udløbsdato er efter 60 dage og ved udløb eller afståelse af pokerbonus, fratrækkes denne. Gevinster kan til enhver tid udbetales