€100,000 Poker Freeroll Festival på Nordicbet Poker


Så er det blevet tid til en €100,000 Poker Freeroll Festival på Nordicbet Poker. Det eneste, du skal gøre, er sådan set bare at spille poker! Jo flere missioner du gennemfører, jo flere freeroll-billetter får du! Lettere kan det ikke være. Du tilmelder dig og kan læse mere om Festivalen her.

Spændende Poker Freeroll Festival


Vær med i Nordicbet Poker Freeroll Festival denne måned, hvor der skal uddeles over €100,000 i præmier. Du kan vinde din andel ved at være med i de daglige poker freeroll-turneringer. Du skal blot gennemføre de daglige missioner for at få adgangsbilletter til turneringerne. Men husk at være hurtig, da billetterne kun gælder i 24 timer.
- Gennemfør dagens Level 1-mission for at få en billet til Nordicbet Poker Level 1-freerolls.
- Gennemfør dagens Level 2-mission for at få en billet til Nordicbet Poker Level 2-freerolls.

Vær hurtig og registrer dig til de daglige festival-freerolls, da dine billetter kun er gyldige i 24 timer! Du tilmelder dig helt gratis her.

Dagens missisoner til Poker Freeroll Festivalen

FREEROLL FESTIVAL LEVEL 1
- Placer et bet eller en blind i en hånd i Hold'em
- Spil en Sit N Go-turnering

FREEROLL FESTIVAL LEVEL 2
- Placer et bet eller en blind i en hånd i Hold'em x 3
- Spil en Sit N Go-turnering x 3
- Få delt pocket Aces på hånden i Hold'em

Men det slutter ikke her. Der er €35.000 i poker freerolls hver måned.

€35.000 i Månedlige Poker Freerolls til danske spillere


Nordicbet Poker bliver ved med at give. Hver måned udbyder de nemlig også €35.000 i freerolls. NordicBet tilbyder mindst 5 freerolls dagligt, hvor du kan vinde penge uden at risikere som meget som en øre af dine egne surt sammensparede skillinger. Og det bedste er endda gemt til sidst: Hver søndag kl. 18:00 afholdes der en €3000 Poker Freeroll. Der er ikke noget adgangsgebyr, og du skal blot have raket mindst 100 hænder i ugen forud for denne freeroll.

For at være med skal du først tilmelde dig her.

Oversigt over ugentlige poker freerolls


Navn
Tidspunkt (CET)
€50 Freeroll
Dagligt 02:30
€50 Freeroll
Dagligt 10:30
€50 Freeroll
Dagligt 14:00
€50 Freeroll
Dagligt 19:30
€200 PLO Freeroll
Dagligt 20:30
New Player Freeroll (€1,000 Guaranteed)
Onsdage 19:00
€1,000 Saturday Freeroll
Lørdage 18:00
€3,000 Sunday Freeroll
Søndage 17:00

Der er endvidere poker freerolls, der giver adgang til Nordicbet Pokers satelitter. Tjek turneringsskemaet i pokerlobbyen for at se, hvornår de finder sted. Freerolls kan findes under “Planlagte turneringer" og “Freerolls".

Vær opmærksom på, at visse af poker roomets freerolls kræver et vis antal af rakede hænder, inden du kan tilmelde dig og spille dem. Disse rakede hænder skal normalt indsamles 24 timer inden turneringen starter. Du kan se yderligere info i turneringslobbyen. Ifølge bonusreglerne kræver det en raket pot på mindst 1 cent for at tælle som en 1 raket hånd. Du kan tjekke antallet af rakede hænder ved at vælge “Se mine rakede hænder" under sektionen detaljer under Min konto.

God fornøjelse med vores store udvalg af freerolls.