Masser af Unibet Poker Freerolls, hvis gratis poker er din livret

Hvis din livret er gratis poker, og hvis du er på jagt efter poker freerolls. Så skulle du tage et forbi Unibet Poker. Der er nemlig masser af muligheder for at deltage i Unibet Poker Freerolls, døgnet rundt og ugen rundt - og ikke mindst i anledning af VM. De mange muligheder for at spille Unibet freerolls, kigger vi lidt nærmere på i denne artikel. Hvis du er ny kunde, så kan du få en virkelig god velkomstbonus. Blandt andet kan du prøve poker med 100 kr. gratis. Du skal bare gøre følgende: Opret gratis konto her.
Helt overordnet kan du lige få oversigten over, hvad vi kigger på i denne artikel:
  1. Daglige Poker Freerolls - gå direkte til dem her.
  2. Unibets Unibet Pokers VM-tilbud - gå direkte til tilbuddene her.
  3. Unibets Sports Freerolls - gå direkte til dem her.
Så er det ellers bare om at gå i gang. Hvis du vil vide lidt mere om disse Unibet Poker Freerolls, så uddyber jeg naturligvis nedenfor.
Er du i humør til lidt betting også, så bør du kigge forbi samlingen af alle Freebets til VM 2018.

Unibet Poker Freeroll Frenzy

Ja, som du ved, så koster freerolls (som udgangspunkt) 0 kroner. Det er en glimrende måde, hvorpå du kan optjene kontanter til din konto, som du kan bruge til at vinde flere penge i pokerroomet. Eller du kan bruge dem til casino eller betting, og du kan naturligvis også hæve dem, når du får lyst til det. Poker freerolls er der mange af på Unibet Poker. Faktisk er er den ny gratis pokerturnering ca. hver anden time hele dagen lang. Hvis du er en ny pokerspiller, er det en god måde at komme ind i spillet på uden risiko. Så lærer du, hvordan det fungerer, og er du heldig og på sigt dygtig, så kan du jo vinde rigtige penge. Men alle er velkomne til at deltage i disse poker freerolls, også hvis du er en mere erfaren pokerhaj. Nedenfor kan du se en oversigt over de Unibet freerolls, der for øjeblikket ruller. Den helt aktuelle liste skal du logge ind og finde i pokerklienten. Der er både mulighed for at tjekke den ud via en download-klient og online blot ved at logge ind. Læs mere om de daglige freerolls her.
Bemærk, at turneringer er forskellige, og tidspunkter er kun vejledende, da de kan skifte fra dag til dag. Der er typisk registrering ca. 15 minutter før, og nogle gange er det før. Der er typisk adgang for 750 spillere, men nogle gange flere. Præmiepuljen er forskellig, men i bounty-turneringer er det værd at bemærke, at der også er en bounty (præmie) for hver spiller, man slår ud i form af EUR 0,02. Det kan jo også løbe op, hvis man får slået mange spillere ud i løbet af en freeroll.

Tidspunkt
Buy-in
Turneringsnavn
02:05
Gratis
Unibet Open Bounty Freeroll
04:05
Gratis
€25 Bounty Hold'em Freeroll
06:05
Gratis
€25 Bounty Omaha Freeroll
08:05
Gratis
€25 Bounty Hold'em Freeroll
10:05
Gratis
Unibet Open Bounty Freeroll
12:05
Gratis
€30 Bounty Omaha Freeroll
14:05
Gratis
€50 Bounty Hold'Em Freeroll
16:05
Gratis
€30 Bounty Omaha Freeroll
18:15
Gratis
€100 Bounty Hold'Em Freeroll
22:05
Gratis
Unibet Open Bounty Freeroll
00:05
Gratis
€25 Bounty Hold'Em Freeroll

Unibets EUR 500 Betting Freeroll

Unibets EUR 500 Betting Poker Freerolls er eksempler på freerolls, hvor der er krav om spil med rigtige penge, inden du kan deltage. Men det er nu ganske taknemmeligt alligevel. Du skal blot spille på sport på Unibet for at være med i de ugentlige EUR 500 freerolls. Du kvalificerer dig til turneringerne og chancen for at vinde stort på følgende måde:
  • Spil på sport for 80 kr. (alt sport tæller) mellem tirsdag og torsdag for at modtage en billet. Billetten gælder til torsdagsturneringen.
  • Spil på sport for 80 kr. (alt sport tæller) mellemfredag og mandag for at modtage endnu en billet. Billetten gælder tilmandagsturneringen.
Både turneringen mandag og torsdag starter kl. 21.00, og du skal blot klikke på freeroll-billetten eller søge efter "EUR 500 Betting Freeroll" i turneringslobbyen. Denne kampagne er baseret på UK tidszone (UTC), og ovennævnte krav skal opfyldes, før du kan deltage. Du modtager din billet automatisk, når dit spil er afgjort. Der er plads til 1.500 spillere i denne Unibet Poker freeroll turnering, og det er først-til-mølle-princippet. Det er kun muligt at være med én gang i hver turnering.

Unibet Pokers VM tilbud

Unibet Poker har lige mange andre allerede på nuværende tidspunkt fået fodboldfeber op til VM. Helt overordnet kan du spille med om en plads i lodtrækningen om EUR 50.000 og billetter til EUR 10.000-turneringer. Du skal blot gennemføre missioner for at låse op for VM-hold. Men du kan faktisk få et hold gratis, når du aktiverer kampagneikonet i 1. uge. Låser du op for holdet, der vinder VM, deltager du i den store lodtrækning om en drømmerejse til en værdi af EUR 10.000. Læs mere om fodboldfeber pokertilbuddene her.
God fornøjelse - husk at læse alle regler og vilkår på Unibet Pokes website.
ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov.