Poker freerolls på Unibet i anledning af St. Patricks Dag

Er du klar til at spille poker om en krukke guld som en rigtig irer? På søndag er det St. Patricks Dag, og det skal fejres på Unibet Poker. Du kan nemlig vinde en plads i deres €20.000 Supernova Sunday-turnering ved at spille en omgang gratis poker! Vi kigger nærmere på St Patricks Day Freerolls på Unibet nedenfor, men du kan også gå direkte til kampagnen her.

Sådan er du med i St. Patricks Day Freerolls på Unibet?

Unibet Poker har en €1.000 Turbo Supernova Ticket Freeroll klokken 15:00 og en €500 Superturbo Ticket Freeroll klokken 17:00. Vinder du i en af dem, betaler Unibet Poker dit buy-in på €100 til søndagens store turnering. Så er spørgsmålet blot, om du har "the luck of the Irish"? Sådan gør du:
1. Spil poker i din browser, pokerklienten eller Unibet Pokers app her
2. Gå til turneringslobbyen og søg efter "St Patricks" for at finde freeroll-turneringerne
Spil den 17. marts klokken 15:00 og/eller klokken 17:00
Spil nu med helt gratis her.
St. Paticks Dag er normalt en dag, hvor der masser af spændende poker og casino promotions. Denne Unibet Poker Freeroll er bare et af mange gode tilbud, og vi skal nok holde dig opdateret med alle de andre gode tilbud. Mon ikke også der kommer masser af Skt. Patricks Dag Free Spins?

St. Patricks Day Poker Freerolls regler og vilkår

Denne St. Patricks Day Freerolls kampagne er tilgængelig den 17. marts 2019, hvor disse freerolls starter klokken 15:00 og 17:00. Præmiepuljen i Freeroll-turneringerne udbetales som Supernova-billetter og Supernova-kvalifikationsbilletter. Unibet Poker forbeholder os retten til at ændre denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er gældende i tillæg til. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske version af regler og vilkår og versioner på andre sprog er det den engelske version, der er gældende.