Sådan bliver man en bedre Texas Hold'EM spiller

Det er klart at som med alt andet, så er hemmeligheden bag at forbedre sig i Texas Hold'EM-poker ganske simpelt; øvelse, mere øvelse og endelig noget mere øvelse! Jo flere timer, man tilbringer omkring pokerbordet, desto bedre vil man forstå spillet og sine egen muligheder for at vinde det.


Øvelse gør mester - også i forhold til online poker


Og som med alt andet, gælder det ligeledes også for poker, at man som nybegynder har gode muligheder for at forbedre sig i en stejl læringskurve, mens mere øvede Texas Hold'EM spillere har må væbne sig med tålmodighed for at mærke fremskridtene – jo længere tid man bruger på at dygtiggøre sig, desto mere vil der være tale om finpudsning og finesser. Også her gælder det om at holde ved med den praktiske pokertræning. Kun således vil man få den intuitive fornemmelse for odds, der er så afgørende en færdighed hos en god pokerspiller, ind under huden.

Kan man øve sig Texas Hold'EM omkring faktiske pokerborde frem for udelukkende på internetcasinos vil dette også være en fordel, ligesom det er gunstigt at sørge for at spille mod så mange forskellige spillere som muligt. Endelig er der meget at lære, især for den øvede Texas Hold'EM-spiller, ved at studere andres spil. Dette kan man nemt komme til via internet-tv eller konventionelt tv, hvis man da ikke er så heldig at kunne være tilskuer til en live pokerturnering.