To søndags poker freerolls med hele 15.000 kr. i puljen

Er der nogen, der er glade for poker freerolls her? Ja, selvfølgelig er der det. Ellers ville I vel næppe være klikket ind på http://www.freeroll.dk. Samtidig er det naturligvis også heldigt, at det vi netop gør i her, er de elskede poker freerolls. Denne søndag er der ikke bare en, men hele to søndags poker freerolls. Det bedste er, at det er helt gratis at registrere sig og deltage, og det er endda forbeholdt danske spillere. Der er altså en rimelig god chance for, at man kan få en skilling med hjem derfra. Den ene søndags freeroll skal du registrere dig til her på Nordicbet Poker. Den anden søndags freeroll skal du registrere dig til her på 888 Poker.
Vi kigger nærmere på begge freerolls, registreringstidspunkter osv. nedenfor.

Søndags poker freeroll på Nordicbet Poker

Den første poker freeroll er på Nordicbet Poker, og det sker her kl. 19.00. Nordicbet har jo som bekendt Simon Kjær som en af deres frontfigurer, så måske kan du få lov til at slå ham ud? Simon Kjær er jo ikke ligefrem populær lige for tiden, selvom han er blandt de bedste danske spillere i verden. Det skyldes hans optræden i forbindelse med farcen mellem Spillerforeningen og DBU - du ved, der hvor Danmarks sædvanlige fodbolddrenge meldte fra til landsholdets kamp mod Wales. Simon Kjær var efterfølgende ude og kritisere de danske reservespilllere, der havde repræsenteret Danmark på ganske fornuftig vis. Det betød, at mange danskere rasede over Simon Kjær og kaldte hans optræden for pinlig og uden respekt.
Men det bør ikke afholde dig fra at deltage i denne poker freeroll, der hedder “10.000 kr. freeroll kun for danske spillere". Turneringen afholdes som led i, at Nordicbet Poker har fået en ny pokerklient. Du kan allerede registrere dig nu og frem til kl. 19.30. Blinds stiger hvert 10. minut, og der vil blive spillet No Limit Hold'em Poker (NLHE, og det som man også vil betegne som helt normal poker). Du kan også deltage via din Mac eller mobilen, hvis du er på farten.

Søndags poker freeroll på 888 Poker

En tilsvarende poker freeroll kører der også på 888 Poker i dag. Faktisk kører turneringen hver søndag, så der er løbende mulighed for at score penge på poker freerolls her. Turneringen har en præmiepulje på 5.000 kr., og det er også alene danske spillere, der kan registrere sig. Det gør jo alt andet lige gevinstchancerne væsentligt større. Du skal registrere dig til turneringen her.
Se et andet pokertilbud her:

Poker freerolls for nye spillere


Begge turneringerne ovenfor er både for nye og eksisterende spillere. Med andre ord kan alle deltage, hvis de har lyst. Og det har de fleste vel, når det er helt gratis. Men på begge danske pokerrooms er der også glimrende velkomsttilbud til nye spillere. En del af disse velkomsttilbud er poker freerolls, hvor det kun er nye spillere, der kan deltage. Som en del af tilbuddet til nye spillere på Nordicbet Poker kan du også deltage i turneringerne for nye spillere. De afholdes hver onsdag de første 6 uger, når du har registreret dig hos NordicBet her. Tilmelding til disse gratis pokerturneringer åbner 2 timer før start. Turnringerne kan findes i deres pokerklient under "Turneringer".
Der er for det første en €1000 Poker Freeroll, der alene er for nye spillere, og den kører hver onsdag kl. 19:00 CET. Der er gratis deltagelse for nye spillere, og der er €1000 i præmiepuljen
Der er også en €500 Turboturnering, der ligeledes er for nye spillere. Den kører hver onsdag kl. 21:00 CET, og der er €1 for alle nye spillere, der deltager. Herudover er der en €500 præmiepulje garanteret.
Disse poker freerolls er alene åbne for nye kunder i deres første 6 uger som kunde. NordicBets generelle vilkår og betingelser gælder, og alle kvalificerede pokerkunder bliver inviteret til turneringerne, inden registreringen kan ske.